Hjemme igjen !

Hei alle sammen !

No var eg og Kristine kommet heim igjen fra Mallorca,uken har gått veldig fort,men opplevd ganske masse og fått ein god del nye venner ..
Eg hater å fly så det var godt å reise på ferie med ein vennine som får tiden til å gå kjempe fort,når vi alltid har noe ¨snakke om.
Flyet var ganske så stort,og det var ein god del mennesker som var med ..Dette skapte da ein god ventestund med å få tak i alle bagasjen når vi var kommet frem ..

Flyturen ned :)


Endelig fremme :)


Solen skinte hver dag,og tempraturen var over 30 grader midt på dagen.Vi låg å latet oss på stranden og badet med vennene våre i bassenget.
Vi fekk venner fra Irland,England,Nederland,Tyskland,Mallorca,Sverige,Norge og Tjekkia,så det var ganske trist å reise fra det fantastiske landet når vi hadde fått så gode venner..

Dette var noen venner fra Irland og England :) 


Dere som er fotballinteriserte har sikkert fått med dere at det var VM FINALE mellom Spania og Nederland,og dette skjedde jo når vi var i Mallorca,så dette var jo veldig spesielt for oss da.
Vi hadde gledet oss veldig lenge til denne kampen,og når dagen endelig var kommet så var alle sammen klare til topps for å heie på SPANIA !
På resturangen vi var å såg kampen på (i alcudia),var det jo fult av spanjoler.Når den ordinære tiden var ute,var  det jo ingen av lagene som hadde scort..Vi var så nervøse og var redde for at det skulle bli straffekonk,men heldigvis klarte Spania og score.!
Det var helt sykt,alle reiste seg og skreik ut.Det var noe av det gøyeste eg har vert med på noen gang,syyyyykt gøy å bare reise seg for at Spania vant ! 
Livet i Alcudia var på topp,tenkte på dei nederlenderene på hotellet vårt som buet på oss når vi gikk på spania-draktene våres .
Når vi skulle inn til hotellet vårt igjen for å se kor mye liv det var der,var det jo ein lang taxikø vi måtte stå i,en østlending som stod bak oss i køen spurte faren til Kristine om vi var noen spanske jenter..:P
Han trodde det fordi vi skreik og jubla til hver eneste bil som kom fløytende forbi,han sa at han blei så glad når han såg oss fordi vi var i såå godt humør..

Klare til kamp !


Kan ikke Spania bare score snart `?


YESSSS !!


En av bilene som kom tutende forbi,som vi jubla til ! :)


Men dagen vi skulle reise heim måtte jo komme,og som vanlig er ikke denne dagen noe gøy.
Vi måtte stå tidlig opp,for bussen som skulle kjøre oss til flyplassen,skulle komme å hente oss på hotellet ti over ni..Vi sleit med å komme oss opp så tidlig..
Savner vennene våre som vi møtte,men savner særlig en som bodde i Alcudia..Kristine savner meste ein svenske som vi møtte på hotellet (dumme svenske kalte eg han).

Kristine og svensken,Richard :)


Meg og han som budde i Alcudia,Pedro :) KLARE FOR KAMP !


Det var det for denne gang,har vert ein kjempe koselig ferie.
Eit minne eg kommer til å huske !
Når eg kom heim idag,så var familien min klare til å reise,for når eg kom heim skulle de reise til Tyrkia og vere der i 2 uker...
Så da skal eg vere med min storesøster,men når eg kom heim idag så hadde verdens beste mamma ryddet rommet mitt,det var ein koselig overraskelse :) !

Imorgen skal eg på VG-LISTA med noen venner fra klassen,kommer sikkert til å bli gøy :)
Men no må eg slutte å skrive,like før eg sovner..:\
Kor har du vert i sommer\kor skal du i sommer?
Kos dere resten av sommerferien folkens ! :)

PS:Eg SKAL til Mallorca Alcudia til neste år også :)!!!!!
Snakkes :)
-Hege

3 kommentarer

maddekk

14.jul.2010 kl.01:33

Kjempe fin blogg!

Hva mener du om abort?

Malén Wallentinsen

14.jul.2010 kl.01:38

fin blogg

karen

14.jul.2010 kl.22:18

hehe, ååå, dere er sååå hærlige ! <33

Skriv en ny kommentar

Hege og Kristine

Hege og Kristine

14, Os

To livlige jenter i niende som blogger om absolutt alt og ingen verdens ting. Vi elsker kommentarer og gir tilbake :) Kontakt: smoothie.blogg@live.no ENJOY <3

Kategorier

Arkiv

hits