Tirsdag !! :D

Hei alle sammen :)

Starten på denne sommerferien har jo ikke vert den beste så langt,men best skal den bli !
Synest ikke det er så veldig mye å gjøre på i og med at været ikke er det beste,men selvfølgelig er det noe litt som skjer..
Men det dette innlegget egentlig skulle handle om var at på tirsdag skjer det som sikkert blir høydepunktet i sommerferien 2010,eg skal til Mallorca,eller vi (eg og kristine ) skal til mallorcA !
Vi skal jo med foreldrene og søsteren hennes også,men det kommer til å blir drit gøy, eg,kristine og marte i mallorca blir konge :)

Gruer meg litt til å fly,eg har aldri likt å fly,føler hele tiden at flyet skal styrte eller noe,vertfall når det er torbulens (vet ikke som det er sånn det skrives ^^ )Men det kommer sikkert til å gå fort,vi har alltid noe å snakke om vi tre.
Har aldri vert i Mallorca før,så eg gleder meg til å se kordan det ser ut der nede :)
Men når vi er der nede får vi kanskje ikke tilgang til internett,kanskje vi kan leie ein pc på hotellet.Men vi kan ikke si bestemt at vi kommer til å blogge.
Vi skal kanskje også ta eit bilde der nede til nye header,passer jo godt som sommerheader :)

Alcudia Pins: Hotel seen from the sea

Tror dette er hotellet vi skal på,var vertfall det kristine sendte til meg :D
Er ikke sikker eg :P
Tror vi gleder oss like mye begge to,vi skreik begge to når vi fekk vite at eg skulle få lov til å vere med kristine til Mallorca !

Har du vert i Mallorca før ?
Kor skal til i sommer ?

Snakkes :)
-Hege

2 kommentarer

Terese

30.jun.2010 kl.19:54

Skal på hytta :)) God tur :)
:D

Skriv en ny kommentar

Hege og Kristine

Hege og Kristine

14, Os

To livlige jenter i niende som blogger om absolutt alt og ingen verdens ting. Vi elsker kommentarer og gir tilbake :) Kontakt: smoothie.blogg@live.no ENJOY <3

Kategorier

Arkiv

hits