Snart sommerferie

Yeeey, nå er det bare i måren igjenn så har vi to måneder ferie. Hvor digg er ikke det? Haha :D

I helgen var jeg i Etne sammen med Anine og sov i telt. Sykt digg helg. Vi var der nede fordi søstrene våre spilte cup og så var det deilig med en tur. I dag har jeg vert borte på 10. klasse sin avslutning og sunget tre sanger i kor. Noen andre i klassen sang solo, di var utrolig flinke. Så serverte vi og gikk.

Da var vi litt utenfor. Tok en litt bilder som dere skal få se nedenfor. Herlige folk jeg går i klasse med altså. Gruer meg til neste år, da slutter vi i tiende og skilles som klasse. Tenkte på det når vi sto og sang, at dette var siste gang jeg så hele den klassen som har gått i tiende nå og at det er vi som skal vere eldst på ungdomskolen til høsten. Er litt rart å tenke på syns jeg, siden jeg føler ikke jeg passer i tiende. Og det er liksom det siste året med klassen våres, som er en utrolig herlig gjeng som jeg er kjempe glad i <3 Haha, mye snakk nå. Eller skriving blir det vell, hih. Her skal dere få bildene i stedet.


Vi fikset til alt på skolen i dag, så sånn ble det..


Søt <3


Aww <3


Hege, Karen og Maria <33


ILU :*


haha <3


Maria er så skjønn atte <3


Frøya og Anette <3 søte


Erika, pena <3


Så gikk meg, Hege, Maria og Maria Alejandra bort til Maria for å spille litt kubb.. Endte med at meg og Hege tapte, og vi er ikke di beste taperene da.. Haha, så tok vi en "spis sand tapere" fra gymmen, bare med gress. Sykt tidig. Og så traff meg og Hege sånn kubber og vi ble liksom sykt glad og klemte å greier, for vi tenkte vi hadde sjanse å vinne.. Men neida.. Så klart ikke.. Di andre slo oss, men vi skal slå di i måren. for da skal vi spille det mens vi er på grillfest.
Så bare vent.!<3Stakkar Hege, har forstuet håndleddet.. Ikke den beste starten på sommerferien for denne fantastiske jenta <3


Kubb i vei, hahaha :D


ilu vennen <33


Oj, det ble en del bilder :D Men nå er jeg sykt trøtt, så natta <3

Snakkes
Kristine :)

Én kommentar

Maria Alejandra

21.jun.2010 kl.23:35

AWW

Vi er sæ søte!

Mange bilder jeg ikke viste at du tok:P

ILU!

Natta no køyer jeg an også!!'

Skriv en ny kommentar

Hege og Kristine

Hege og Kristine

14, Os

To livlige jenter i niende som blogger om absolutt alt og ingen verdens ting. Vi elsker kommentarer og gir tilbake :) Kontakt: smoothie.blogg@live.no ENJOY <3

Kategorier

Arkiv

hits