jeg elsker flyplasser <3

Hei alle sammen :)

Nå sitter jeg her i stuen og ser på film med Marte og Kiara. Tror det er Bring it on. Koselig det, haha. Men til overskriften. I dag har jeg og pappa kjørt min tante til flyplassen. Jeg elsker flyplasser. Bare sitte og drikke kaffe latte og se på folk. Hihi, artig det.

Har ikke blitt mye blogging på meg i det siste, men jeg har vert en tur i Strandvik hos mormor og morfar. Kjempe kjekt og i går var det så fint vær også. Så i går lå jeg ute hele formiddagen. Det var så utrolig deilig. Lenge siden solen har varmet så mye. Men tror dere ikke jeg greide å bli solbrent? På begge armene. Men jeg fikk litt skille og da, så det er jo bra.

Senere på dagen gikk jeg på trilletur med Eivind så han skulle få sove. Huh, sykt varmt. Tror jeg gikk nesten fire kilometer. Så reiste jeg hjem med fergen og gikk ut en tur med Anine. Kjempe kos :)
Jeg har ingen bilder fra de siste dagene, så dere får noen fra da meg og Hege var i Strandvik i sommer. Utrolig fine dager med bestejenta :*


Beste :*

Eivind, gullungen <3

Haha, vi er så digge :D

Snakkes
Kristine :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hege og Kristine

Hege og Kristine

14, Os

To livlige jenter i niende som blogger om absolutt alt og ingen verdens ting. Vi elsker kommentarer og gir tilbake :) Kontakt: smoothie.blogg@live.no ENJOY <3

Kategorier

Arkiv

hits