kos i byn

Hallah folkens :D

Jeg er i skikkelig godt humør nå og jeg har ikke peiling på hvorfor. Det er egentlig litt rart da. Menmen, i dag har jeg vert på jobb en liten tur og så har jeg slått plenen. Haha, jeg er visst voksen nå. Neida, men det er litt gøy å gjøre noe og da. Hvertfall sånn av og til.

Meen jeg skulle egentlig fortelle om i går. Da var jeg i byn med Synne og så The Last Song. Jeg hadde jo ikke hørt noe om den, men den var kjempe bra. Både meg og Synne satt og gren. Etterpå kjøpte vi litt solbriller. Haha, det ble fire par på hver. Jeg har lagt min elsk på noen rosa, som jeg og Synne har like. Litt sånn barbie, men jeg elsker di virkelig. Senere møtte vi Stian på tivoli hvor vi var en liten stund. Så fant vi ut vi skulle gå tilbake til busstasjonen og der ble det litt shopping. Jeg kjøpte bare en cardigan, men jeg prøvde en del.

Til slutt gikk vi bort igjenn på tivoliet og tok noen ting til, før vi tok bussen hjem. Der møtte vi Hege. Haha, stakkar jente. Hun var redd bussen skulle kjøre av veien, for det hadde skjedd en ulykke og vi måtte kjøre en sånn smal vei. Jaja, hun er vittig skal jeg si dere. Ellers spilte jeg kamp på torsdag kveld mot Gneist. Det ble 2-2..
Men her kommer bilder av solbrillene..


rooosa  :*


haha

Ha en flott lørdagskveld folkens :D

Snakkes
Kristine :)

2 kommentarer

<3 Vilde

19.mai.2010 kl.22:40

Fin blogg dere har ! : D <3

hege og kristine :)

20.mai.2010 kl.13:51

Takk :)<3

Skriv en ny kommentar

Hege og Kristine

Hege og Kristine

14, Os

To livlige jenter i niende som blogger om absolutt alt og ingen verdens ting. Vi elsker kommentarer og gir tilbake :) Kontakt: smoothie.blogg@live.no ENJOY <3

Kategorier

Arkiv

hits