Konfirmasjon imorgen !

Hei :)

I morgen er det 9.mai,og som det har stått i eit innlegg lenger nede så skal eg konfirmere meg 9.mai , som er imorgen.
Gleder og gruer meg på samme tid,gleder meg veldig til å ha besøk og selve konfirmasjonen,men gruer meg helt sykt til å gå opp dei tre trappetrinnene opp til alteret,eg tenker heile tiden " imorgen kommer eg til å tryne,klomsen som eg er ".
Får jo endelig håpe eg ikkje tryner..
Men som sagt så gleder eg meg veldig til besøket. ,Mamma,tante og ein vennine av mamma har gjort det kjempe fint der eg skal ha det :D
Veldig glad for at mamma og pappa har lagt så masse styr i konfirmasjonen min,tanten min har laget sang til meg også,ho er kjempe flink,gleder meg til å høyre den.
Det er ingen av mine foreldre som liker å holde tale,så når dei ikkje klarte å bestemme seg for kven som skulle gjøre det,så lagde mamma bare ein velkommensang som alle skal vere med å høyre,gleder meg til den også..

Eg kommer ikkje til å blogge imorgen,men kommer sikkert til å ta noen bilder som eg kan legge inn til dere i løpet av neste uke :)
Men no må eg gå.

PS:fekk ikkej til å legge innpå eit bilde no -_-

Snakkes :)
-Hege.

3 kommentarer

marte

08.mai.2010 kl.19:52

lykke til i morgen :)

karen

08.mai.2010 kl.19:56

gratulere så mye <33

Hege :)

08.mai.2010 kl.22:12

Tusen takk :) <3

Skriv en ny kommentar

Hege og Kristine

Hege og Kristine

14, Os

To livlige jenter i niende som blogger om absolutt alt og ingen verdens ting. Vi elsker kommentarer og gir tilbake :) Kontakt: smoothie.blogg@live.no ENJOY <3

Kategorier

Arkiv

hits