Hemsedal og Gol

Heisann :D

Nå sitter jeg på hotellrommet på Gol. Koselig plass egentlig. Skal snart legge meg, siden i måren skal vi kjøre snøskuter og ATV skikkelig tidlig. Eller jeg får ikke kjøre snøskuter da, man må vere 16. Så da sitter jeg bakpå der. Men ATV skal jeg kjøre selv.

Jeg kan begynne om å fortelle om i går jeg. Da var vi først i trekket i Hemsedal og sto på ski. Føret var ikke noe å skryte av, men det var kjempe kjekt. Vi var og en liten tur på after-ski rett over gaten, men der var det lite liv. Om kvelden eller ettermiddagen spiste vi middag her på hotellet, gikk en liten tur og hørte på Gaute Ormåsen. Han sang kjempe fint, men jeg hørte ikke alt.

I dag eller det blir vell egentlig i går, men who cares.  Først spiste vi jo frokost og fikset oss til å dra i trekket. Der sto vi en stund før vi reiste tilbake til hotellet. Der spiste vi på vertshuset her. Så kom Amalie ned til oss og vi badet i Tropicana. Sykt gøye sklier der. Senere var det middag og så hang vi nede på "diskoen." 

Her får dere litt bilder :
Noen var litt uklare, menemen.. Dere får ha en fortsatt din påske folkens :)

Én kommentar

Marshall Mathers III

03.apr.2010 kl.00:15

kult Kristine :P

når kommer du heim?

kem va han første?

Skriv en ny kommentar

Hege og Kristine

Hege og Kristine

14, Os

To livlige jenter i niende som blogger om absolutt alt og ingen verdens ting. Vi elsker kommentarer og gir tilbake :) Kontakt: smoothie.blogg@live.no ENJOY <3

Kategorier

Arkiv

hits