snart reiser jeg

Heija :D
 
Om ikke så altfor mange timene er jeg på vei til Hemsedal. Vi reiser klokken seks i morgen tidlig, siden da får vi stått i trekkene i måren også. Jeg gleder meg veldig, men tror ikke værmeldingene er di beste. Egentlig så bryr jeg meg ikke så mye, får det sikkert gøy forde om.

Vi skal bo på Per's hotell på Gol og der er det sånn herlig badeland. Om kvelden er det "disco", haha. Ikke rare greiene, men vi hadde det sykt gøy i fjor. Så vist Vilde og Amalie kommer ned til ossi år også kommer det til å bli kjekt. Ellers tar jeg med meg dataen og trådløst internett, så da blir det kanskje litt blogging og bilder.

I natt lå Hege hos meg. Vi hadde det sykt koselig og har begynt på Yes Man videoen. Men det tar vell en liten stund til før den kommer. Vi hadde også en liten "putekrig" som vi har filmet, kommer utpå en dag. Vi så på Frustrete Fruer og spilte Ligretto. Kjempe koselig. Vi la oss i sengen og så på The Bucket List og så sovnet vi bare. Eller jeg lå våken til filmen sluttet, men Hege og Marte tror jeg var sovnet. Så vi lå liksom feil vei i sengen, beina måtte liksom vere krøllet for ikke å gå utenfor. Men det var super duper koselig <3

Tror jeg snart legger meg. Er litt trøtt og med tanke på hvor tidlig jeg skal stå opp kan det vere lurt. Eller jeg må bare ta innpå litt musikk på Ipoden da.Meg og Hege hadde fotoshoot for en liten stund siden, eller hun tok bilder av meg. 

Snakkes
Kristine :)
 

Én kommentar

anna

01.apr.2010 kl.12:52

Når kommer Yes man ?

Serri ?

Skriv en ny kommentar

Hege og Kristine

Hege og Kristine

14, Os

To livlige jenter i niende som blogger om absolutt alt og ingen verdens ting. Vi elsker kommentarer og gir tilbake :) Kontakt: smoothie.blogg@live.no ENJOY <3

Kategorier

Arkiv

hits