Herlig

Heisann alle sammen :)

Huff, jeg har ikke blogget så mye den siste tiden. For å si det som det er gidder jeg ikke. Hadde planer om ett innlegg til dere i går da jeg kom fra fjellet, men jeg orket ikke ta på dataen engang. Ellers har vinterferien flydd forbi, haha. Jeg har gjort noe ca hver dag og stått opp før klokken ni nesten hver dag. Livet er hardt, neida.

Kan fortelle litt rast hva jeg har brukt dagene til. Forrige fredag reiste jeg til Strandvik med Eshter og Per, det er broren og niesen til mormor. Meg og mormor passet Evind. Sykt koselig. Og om kvelden så jeg, mormor, morfar og Per på skiskyting stafetten. Utrolig herlig da vi vant. På lørdagen var jeg i Strandvik etter Eshter og Per reiste. Var masse ute med Eivind og så reiste jeg hjem på kvelden. På søndagen var jeg jo i Myrkdalen som jeg har fortalt litt om. Mandag var det inn igjenn til Strandvik og var der til tirsdag. Da var vi med Vilde. Sykt lenge siden så det var herlig å se hun igjenn. Onsdag passet jeg og Marte to unger. David og Erika, hehe. Mamma var hjemme litt og da brente vi bål, kos. Om kvelden var det Ibizia fest, vist det skrives sånn. Kjempe kjekt og masse dansing. På torsdag sov jeg lenge og lå egentlig bare på sofaen hele dagen. Eller jeg laget middag og gikk en tur og.

I går var vi oppe i Myrkdalen igjenn. Og dere aner ikke hvor herlig det var. Nettopp snødd så det var skikkelig herlig i løypene. Tror vi sto fra klokken halv 11 til halv 5. Så gjorde vi noe vi ikke hadde gjort før sånn på ordentlig liksom. Vi kjørte i løssnøen og det var sykt artig. Falt en del ganger da, menmen. Jeg tørde og å hoppe på di store hoppene (di er kanskje ikke så store for di som hopper til vanlig og sånn, men jeg syns di var store nok.) Første gang jeg skulle prøve hadde jeg så liten fart for jeg var redd for å tryne, så da kom jeg meg ikke opp på hoppet en gang. Litt pinlig, men det var litt morsomt og. Meg og Marte hadde det sykt gøy i t-trekkene. Vi danset makarena, sang makaroni sangen vår og lo. Jeg lo sånn falsk latter med vilje og så snudde to jenter seg foran og så dumt på oss. Utrolig vittig så vi bare lo enda mere. Herligste dagen jeg har hatt i fjellet på lenge.

Oj, innlegget ble vist litt langt. Nå sitter jeg nede i butikken til pappa, eller jeg sitter på kontoret da. Jeg vasker her og når det ikke er så mye å gjøre sitter jeg på dataen. Senere i dag skal jeg vere med Anine -> www.aninus.blogg.no
Kanskje det blir ett innlegg til og, vi får se.Vilde og Kristine i snøen. Tror det var i julen :)

Snakkes
Kristine :)

2 kommentarer

martetm

06.mar.2010 kl.11:55

Haha, makaroni :D

Det var morsomt når du ikke kom deg opp på hoppet ! :P

Og vi heisen når du ledde sånn falsk :P

Anine

06.mar.2010 kl.16:30

Koselig bilde da:)<3

Skriv en ny kommentar

Hege og Kristine

Hege og Kristine

14, Os

To livlige jenter i niende som blogger om absolutt alt og ingen verdens ting. Vi elsker kommentarer og gir tilbake :) Kontakt: smoothie.blogg@live.no ENJOY <3

Kategorier

Arkiv

hits