OL

Heeei :)

Nå sitter jeg her og ser på skiskyting. Syns egentlig det er ganske spennede med OL. Jeg har egentlig ikke sett så mye på det før denne helgen, men det er faktisk litt gøy. Bare dumt Norge ikke gjør det så bra da. Ellers i dag har jeg bare vert hos farmor sånn egentlig. Jeg har jo sittet på dataen og dusjet også. Og så må jeg bare skryte litt av mamma som laget verdens nydeligste middag i dag. Pinnekjøtt og kålrabistapp, helt perfekt. Nå skal jeg se litt mer OL og kanskje danse litt.

Og forresten så har det snødd i hele dag. Jeg syns jo egentlig det bare er kjekt, men tror det er mange som ikke er fullt så positiv. Jeg liker ikke at det er kaldt og sånn, men jeg syns det er så sykt mye bedre at det er snø på bakken enn rein og slaps. For tenkt hvordan været kanskje hadde vert vist det ikke hadde vert snø ute.. Da hadde det kanskje reinet og snødd sånn bitte litt, så begynte det å reine og så frøs det på.. Nei, da vil jeg heller ha det sånn som nå. Og jeg har allitd ønsket meg sånn masse snø  som ligger lenge og når det faktisk kommer, da vil jeg heller kose meg og ha det gøy i stedet for å klage. Pluss at det er utrolig vakkert ute når det er snø.

- Hva tenker dere om snøen?

Snakkes
Kristine :)

Én kommentar

Anine

22.feb.2010 kl.17:50

I desember var snø en fin ting, men no? I don't think so :P

Flott med OL, veit eg :)

Skriv en ny kommentar

Hege og Kristine

Hege og Kristine

14, Os

To livlige jenter i niende som blogger om absolutt alt og ingen verdens ting. Vi elsker kommentarer og gir tilbake :) Kontakt: smoothie.blogg@live.no ENJOY <3

Kategorier

Arkiv

hits