Krølltopp

Heeei :)


Haha, jeg måtte bare ' 6. klasse


Nå sitter vi her og hører på musikk og Hege krøller håret sitt. Hun har allerede krøllet mitt, men jeg får ikke til å krølle hennes. I dag har vi egentlig bare spilt ròme og sett home and away. Eller vi har krøllet håret og sånn da. Senere skal vi bort til Stian en tur på filmkveld. Koselig.

På skolen i dag har nesten alle mobbet stemmen min, siden jeg har så vondt i halsen. Stemmen min høres ikke noe bra ut da, men jeg syns det er litt gøy å snakke siden det blir aldri likt. Men i dag tidlig var det helt forferdelig, siden jeg greide ikke snakke og ikke spise heller. Så når jeg hostet kom bare tårene og jeg brakk meg. Men det endte med jeg gikk på skolen da og da tenkte jeg ikke så mye på det. Har alltid så mye energi på skolen, egentlig ganske herlig. Men jeg tror det er irriterende for di jeg sitter med, siden jeg maser litt.. Men men det er sånn stille og lærerene bryr seg ikke. Og når vi snakker om skole fikk vi tilbake spanskprøven i dag. Jeg fikk 5. Og i går hadde vi musikkproskjekt der vi danset linedance; meg, Hege, Sindre og Thomas. Der fikk vi og 5. Thomas sang en sang og mens jeg og Hege koret. Tror det ble 5 på den og. Vi skulle egentlig synge en sang til, men stemmen min holdt ikke så da droppet vi den.

Hehe, det ble et ganske meningsløst innlegg. Kanskje det kommer en videoblogg i kveld vist det blir overnatting på oss ;)


9.klasse :)

-Fordandret oss ?
-Hva skal dere i kveld ?

Snakkes :)
-Kristine og Hege

4 kommentarer

marte

19.feb.2010 kl.23:09

Dere har forandret dere kjempe mye :P

cissi

20.feb.2010 kl.16:27

så coolt att ni har bloggen ihop och har vart vänner så länge :)

ikväll får jag vara hemma, det är snöstorm.

Tommy Lloyd

21.feb.2010 kl.15:26

Dere har jo nesten ikke forandret dere i det hele tatt! :O

Hege og Kristine

21.feb.2010 kl.15:45

hehe :)

Skriv en ny kommentar

Hege og Kristine

Hege og Kristine

14, Os

To livlige jenter i niende som blogger om absolutt alt og ingen verdens ting. Vi elsker kommentarer og gir tilbake :) Kontakt: smoothie.blogg@live.no ENJOY <3

Kategorier

Arkiv

hits