Gleder meg til Polen !

Heei <3

Vi skal jo til Polen med klassen ( a og b ) i august tror eg det er,og eg er begynt å glede meg kjempe mykje , eg har ein kusine som var der i fjor,ho syns det var kjempe gøy.
Vi skal i konsentrasjonsleirene og sikkert noen museum eller noe,når mamma og min storesøster var der  var dei i saltgruvene.
Er begynt å glede meg allerede selvom det ikkje er før i august , eg har sett bilder frå dei som var der i fjor på facebook og det ser kjempe gøy ut.
Vi var jo på sånn leir ( fagerli ) med ein klasse fra Minde, det var kjempe gøy det også,husker det som om det var i går eg :)
No skal vi jo til utlandet ...
Vere i utlandet med alle vennene i klassen min å kose oss,det skal bli sykt digg,det blir sikkert noe vi kommer til å huske i ein kjempe lang tid etterpå.
Det er ikkje alle skoler som går på skoleturer til utlandet,men klassen må jo på mangen dugnadder og sånt da for å få penger til turen.
Blir sikkert en kjempe gøy og spennende tur,min storesøster skal kanskje vere med meg for mamma og pappa ville ikkje akuratt i år.

Skal dere på skoletur med klassen din `?
I såfall skal dere til utlandet ?

Snakkes:)
-Hege

5 kommentarer

rachelmirachel

09.feb.2010 kl.20:33

Hva syns du om han, liker du han like mye som alle de andre jentene ?

for meg æsj :S

Hege :)

09.feb.2010 kl.20:36

hva ?

Anine

09.feb.2010 kl.22:12

Dere burde absolutt glede dere til Polen. Håper dere er like heldige som og oss og får skikkelig varmt og fint vær <3

ke

10.feb.2010 kl.17:33

ååå, det blir kjempe kjekt i Polen :D

Katrine

10.feb.2010 kl.22:36

Dere må nyyyte hele turen! går sinnsykt fort! jeg hadde lett gjort det om igjen

Skriv en ny kommentar

Hege og Kristine

Hege og Kristine

14, Os

To livlige jenter i niende som blogger om absolutt alt og ingen verdens ting. Vi elsker kommentarer og gir tilbake :) Kontakt: smoothie.blogg@live.no ENJOY <3

Kategorier

Arkiv

hits